GALLERIES

  blush-notes

  Det är vår i luften och jag verkar dras till allt som är rosa.

  Veckans budgetfavorit är definitivt Lumenes Instant Glow Beauty Serum.
  Ett supertunnt lysterserum som tonar och jämnar ut. Den ger som flaskan påpekar, Invisible Illumination och dessutom är den väldigt enkel att använda. Appliceras med fingrar eller en pensel.

  Det är väldigt fint att ta några droppar av Lumene Instant Glow , Watercolour Blush på kindbenen för en rosig fräschör. Supertunn formula, precis som vattenfärg.

  Glossier är ett hypat New York-baserat hudvårds och makeupmärke och deras Priming Moisturizer är riktigt bra som bas för makeup.

  INIKA är ett ekologiskt makeupmärke från Australien.
  De gör en fantastisk ljusreflekterande highlighting creme. Lagom mycket rosa och champagnefärgade pigment i, för att ge en naturlig glow. Mycket mjuk att jobba med och smälter in i huden.

  Mario Badescus Drying Lotion är fantastisk på små oönskade blemmor. Doppa en tops i lösningen och applicera direkt på finnen och låt verka över natt. Märk väl att flaskan inte ska skakas, utan att produkten ska förbli tvåskiktad.

  Ellos har ett eget skönhetmärke och deras läppglans kommer i fina färger. Här i nyansen Champagne Roses.

  Med på bild är även Redkens bästa hårolja, Diamond Oil Glow Dry och YSLs fjäderlätta genomskinliga puder, Souffle d`Éclat som du enkelt kan använda för att fixera makeupen eller ta ned överdrivet glansiga partier som tex kring näsa och i pannan.

  Ha en fin onsdag!

  In English
  Spring is finally in the air and I am attracted to all things blush and pink.
  Above are som current budget favourites and some other great products worth trying!

  Have a great Wednesday!

  xx
  M

   

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Marina Andersson
  ×
  March 1, 2017

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT